Home » feestje te vieren?

feestje te vieren?

kinderfeestjes

kinderfeestjes - Tasse Truus

Wil jij ook je feestje vieren in de vrolijke, kleurrijke en creatieve wereld van Truusje? 

Dat kan, je kunt kiezen uit de volgende activiteiten: 

Letterbakjes pimpen (vanaf 5 jaar): Tijdens dit feestje ga je een leuk houten letterbakje pimpen. Lekker aan de slag met verf, papier, lintjes, kraaltjes etc. In het letterbakje kan je je mooiste spulletjes showen.

Armbandjes maken (vanaf 5 jaar):  Tijdens het feestje  gaan we allerlei soorten armbandjes maken. En als er nog tijd over is dan maken we ook nog een sleutelhanger. We kunnen de moeilijkheid van de armbandjes aanpassen aan de leeftijd van de kinderen, daarom is dit feestje al geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Tassen pimpen (vanaf 5 jaar): je mag hiervoor een tas kiezen, die je gaat versieren met knoopjes, strikjes, lintjes, stofjes, kraaltjes etc. Op het einde van het feestje gaan al je vriendjes en vriendinnetjes met een unieke tas naar huis.

Kaptafeltjes pimpen (vanaf 5 jaar): Jahoor ze zijn er weer! De kaptafeltjes zijn terug van weggeweest. Tijdens dit feestje ga je een leuk houten kaptafeltje pimpen. 

Jeans to Bag (vanaf 9 jaar): je brengt hiervoor je oude (lievelingsbroek) mee en daar gaan we een tas van maken. Eerst gaan we de onderkant dichtmaken en dan knippen we de pijpen eraf. Vervolgens gaan we een hengsel aan de tas maken, want dat is natuurlijk wel zo handig. Dan is de tas klaar, maar natuurlijk nog een beetje saai. Daarom gaan we hem nog versieren met allerlei materialen.

Memoborden maken (vanaf 8 jaar): Je kunt bij Tasse Truus ook memoborden maken tijdens je kinderfeestje. Truusje zorgt voor alle materialen en na een middag freubelen gaan jullie allemaal met een mooi memobord naar huis. Dit memobord kun je dan op je kamer hangen en daar leuke foto’s of briefjes van vriendjes of vriendinnetje op bewaren.

Slippers pimpen (vanaf 6 jaar): De zomer komt er weer aan, dus we gaan weer slippers pimpen! Je krijgt een paar teenslippers die we gaan versieren met stofjes, lintjes, knoopjes, kraaltjes en bling bling. En aan het einde van het feestje stappen jullie allemaal op je nieuwe slippers de winkel van Tasse Truus uit.

Strandtassen pimpen (vanaf 7 jaar): huh? Denk je misschien, strandtassen? Daar is het toch helemaal geen weer voor? Tuurlijk wel! Wat je hoeft je strandtas niet alleen voor naar het strand te gebruiken...Hij is ook superleuk voor op je kamer, om al je friemels en frutsels in te bewaren. Je krijgt een rieten strandtas, die je gaat versieren met knoopjes, strikjes, lintjes, stofjes, kraaltjes etc.

Knuffels maken (vanaf 7 jaar): Wil jij ook een super lieve knuffel maken? Dat kan we gaan aan de slag met stof, lintjes, wol en nog vel meer leuke dingen en maken daarmee jouw eigen nieuwe knuffelbare vriendje

Robots maken (vanaf 5 jaar): Knutselen iets voor meisjes??? Echt niet! Ook voor de jongens hebben we ook een super leuk kinderfeestje.
We gaan namelijk robots maken! Het hout, de spijkers, dopjes en nog veel meer leuke spullen liggen klaar om jouw eigen robot te maken. 

 

Speciaal voor de tieners hebben we nog een extra optie:

Het hip voor nop feestje! Heb jij ook allerlei kleding in je kast die je echt niet meer leuk vindt?

Doe ze in een zak en neem ze mee, we gaan hier weer een leuke outfit van maken.

We gebruiken hiervoor de meegebrachte kleding, allerlei stiften, kralen, lintjes, en nog veel meer leuke dingen.

Dit feestje is alleen te reserveren op vrijdagavond of zaterdagavond.

Psssst….hallo papa’s en mama’s…

Psssst….hallo papa’s en mama’s… - Tasse Truus

Nog even wat informatie voor jullie:

Alle kinderfeestjes zijn inclusief ranja en iets lekkers in de pauze. De kinderen krijgen ook nog een snoepzak als ze naar huis gaan. Alle kinderfeestjes worden gegeven in de workshopruimte van Tasse Truus, dus thuis geen rommel (lekker he?)

Het is de bedoeling dat er per groep minimaal 1 ouder aanwezig is tijdens het feestje.
De extra handjes zijn erg welkom en het is natuurlijk gewoon gezellig :)

 

En waarschijnlijk denken jullie nu, en wat gaat me dat kosten?

Nou, dat ga ik jullie vertellen.

Tassen pimpen, Jeans to bag en memoborden maken: € 12,50 per kind (minimaal 6 kinderen)

Knuffels, robots of armbandjes maken: € 13,50 per kind (minimaal 6 kinderen)

Kaptafeltjes, slippers of letterbakjes pimpen: € 14,00 per kind (minimaal 6 kinderen)

Hip voor Nop € 15,00 per kind (minimaal 6 kinderen)

Strandtassen pimpen €16,50 per kind (minimaal 6 kinderen)

Extra's bij kinderfeestjes

Extra's bij kinderfeestjes - Tasse Truus

Het is ook mogelijk om het feestje uit te breiden met het volgende:

 

Cadeautjes uitpakken bij Tasse Truus:

De jarige krijgt een feesthoed op en mag natuurlijk op de stoel staan (of voor de echte bikkels op tafel) terwijl de vriendjes en vriendinnetjes zingen. De kinderen krijgen ranja en iets lekkers en natuurlijk worden de cadeautjes uitgepakt.

Dit kost € 1,75 per kind extra

 

High tea/ranja:

Natuurlijk is het feestje afsluiten met frietjes erg lekker, maar echt origineel is het natuurlijk niet, daarom kun je bij Tasse Truus je feestjes afsluiten met een high ranja: De high ranja/tea bestaat uit onbeperkt ranja/thee en diverse zoete en hartige hapjes, zoals soesjes, krentenbolletjes, mini worstenbroodjes, sandwiches, fruitspiesjes en nog veel meer lekkers) Dit alles wordt geserveerd op etagères en de ranja/thee doen we in vrolijke kopjes uit grootmoeders tijd. De kosten zijn € 8,50 per kind (de ouders mogen natuurlijk ook een vorkje meeprikken, daar rekenen we niks extra’s voor)

 

Tienerfeest:

Hebben jullie een tiener in huis? Dan is ranja en een snoepzak natuurlijk niet echt stoer, je kunt dan ook kiezen om de ranja te vervangen door frisdrank en de snoepzak door een cadeautje. Geef dit dan even door bij de reservering.

Ben jij een tiener en wil je een feestje geven?

 

Speciaal voor jullie hebben we een nieuw feestje!!

 

Het hip voor nop feestje! Heb jij ook allerlei kleding in je kast die je echt niet meer leuk vindt?

Doe ze in een zak en neem ze mee, we gaan hier weer een leuke outfit van maken.

We gebruiken hiervoor de meegebrachte kleding, allerlei stiften, kralen, lintjes, en nog veel meer leuke dingen.

Dit feestje is geschikt voor jongens en meiden vanaf 10 jaar.

Dit feestje is alleen te reserveren op vrijdagavond of zaterdagavond!

De kosten zijn 15 euro per persoon (minimaal 6 personen)

 

Maar je kan natuurlijk ook voor een van de andere feestjes kiezen!

 

Pannenkoeken!!!

Pannenkoeken!!! - Tasse Truus

Heb jij een super leuk kinderfeestje bij Tasse Truus geregeld en wil jij het feestje lekker afsluiten? Kom dan een heerlijke pannenkoek eten bij pannenkoekenhuis De Perdstal.

En die pannenkoek, die mag je helemaal zelf versieren. Voor jouw vriendjes en vriendinnetjes geldt dat natuurlijk ook.

De jarige krijgt bij ons ook nog een cadeautje uit de grabbelton.

Handig voor je ouders om te weten: De prijs is € 8,- per kind en dit is inclusief onbeperkt ranja.

Wil jij of je ouders meer weten over de mogelijkheden laat ze dan contact opnemen via telefoonnummer 0478-206 206 of mailadres info@deperdstal.nl en dan heb jij zeker weten een heerlijke afsluiting van jouw kinderfeestje!!

 

www.deperdstal.nl  | Kempweg 164 – 5801 VV Venray